perjantai 29. elokuuta 2014

Omenapaistos ja pizzaperjantai

Tänään meinasi jo ottaa masennus vallan, kun kurkku on toista päivää kipeänä ja pientä lämpöä pitää. Loppuviikoksi suunniteltu kuntoilukuuri on saanut jäädä :(

Tässä vaiheessa, kun olen istunut koneella kuudetta tuntia etsimässä elämäntarkoitusta [joka minulla tuntuu tällä hetkellä kattavan omakotitalojen myynti-ilmoitukset, vauva-, kuntoilu- ja ruoanlaittoblogit] on hyvä nostaa takapuoli penkistä ja tarttua toimeen. Omakotitaloa ja vauvaa en nyt tähän hätään saa, joten aloitetaan vaikka ruoanlaitosta ja leivonnasta..

Laitoin saunaan kuivamaan sitruunamelissaa ja oreganoa [jonka joukossa saattoi olla myös vähän timjamia] sekä sata hämähäkkiä. Minulla oli myös erittäin pätevän näköinen assari..



Tämän jälkeen tein äitin luota tuomistani omenista paistosta. Olkoonkin, että omenat, kuten suurin osa muistakin hedelmistä, kuuluu kiellettyjen listalle.. Tässä nyt enää pienet vatsakivut [joita tuskin edes tulee] paljoa paina..



Nyt sohvalle kynttilänvaloon katsomaan eilistä elokuvaa, Meet Joe Black. Ihan sama vaikka jalassa on isännän tuulipuvunhousut [omat eivät tänäaamuna mahtuneet enää jalkaan] ja kurkku on karhea. Otanpa vielä seuraksi teekupposen ja pizzaa [ja ehkä nenäliinapaketin], onhan nyt sentään perjantai!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti