sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Ota rennommin

Tänään meiltä riisuttiin joulu pois. Vapaat alkavat olla lopussa. Huominen vielä kuitenkin vapaa, kiitos ylimääräisten pyhäpäivien. Sitten alkaisi taas arki ja suorittaminen. Eikun..


Yritän muistaa jatkossa myös arjen keskellä ottaa rennommin. Tämä muutaman viikon vapaa koulusta on tehnyt kyllä mielelle hyvää ja toivoisin, että tuleva kevät menisi hieman vähemmällä stressaamisella kuin kulunut syksy. Tänään kalenteria täyttäessäni hienoinen pelko hiipi jo rintaan, mutta lupaan yrittää ottaa kevyemmin. Vaikka tämä tarkoittaisi harrastusten lisäämistä ja entistä tarkempaa aikatauluttamista, mutta mieluiten aikatauluttamista oman terveyden ja hyvinvoinnin ehdoilla.

Vaikka tosiaan jouluvapaat ovat ohitse, laitan vielä muutaman kuvan joululahjojen valmistelusta. Sattuneesta syystä niitä ei voinut julkaista ennen joulua ja sitten unohdin asian aivan kokonaan. Tein paketit aika pelkistetyiksi, mutta tykkäsin tyylistä kovasti. Ei glitteriä ja kiiltoa vaan luonnollisen näköisiä materiaaleja. Ohjeet sytykekäpyihin löysin jostain blogista, en vain muista mistä. Katajasytykkeiden ohje on blogista, jota seuraan säännöllisesti [Jovelan talopäiväkirja]. On muuten ihana blogi!

Sellaisia paketteja.

Olen nyt loman loppupuolella yrittänyt toteuttaa ajankäyttöä haluamallani tavalla.  Leivoin uudeksi vuodeksi spelttisarvia, olen tehnyt joululahjaksi saamallamme tehosekoittimella aamupalaksi erilaisia pirtelöitä [maitoa, kaurahiutaleita, maustamatonta jogurttia, marjoja, goji-marjoja jne.], olen katsonut televisiota, käynyt kuntosalilla, lenkillä ja uimassa. Ollaan käyty elokuvissa "treffeillä" :)

Otin sittenkin kuvan itsestäni tällä hetkellä. Kuva on ylivalottunut ja ylikalvakka. Mutta siinähän sitä on tavoitetta. Hieman väriä naamaan ja pari kiloa painoa takaisin [ja mielellään lihaksina].


Hyviä viimeisiä lomapäiviä minulle! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti