maanantai 8. huhtikuuta 2013

Pihkaa ja [pika]juoksua

Viime viikonloppuna Unna meinasi ottaa yhteen tukkirekan kanssa. Onneksi kuski oli valppaana ja pysäytti auton, jotta sain umpikuuron koiran pois tieltä ja kiinni. Vähän meinasi taas säikäyttää.. Lähdinkin sitten Unnan kanssa miesten hommiin eli puusavottaan, jotta sain koiran pois pihasta härväämästä. Tai itseasiassa lähdin mukaan valokuvaamaan ja haistelemaan hakkuuaukon huumaavaa hajua...





Viikonloppu meni muutenkin pääasiassa ulkoillessa ja syödessä. Mahtava tuo kevätaurinko! Onnistuin jo lauantaina hieman polttamaan poskipäitä, sillä keli oli todella aurinkoinen..


 
Tänään oli lyhyt koulupäivä ja ehdin tehdä vaikka mitä.. ja iltaa on vielä jäljellä vaikka kuinka [pitäisi siis tehdä koulutehtäviä]. Ehdin käydä ystävän kanssa koirapuistossa ja  lenkillä [tsekkaa täältä] ihanassa keväisessä rapakelissä. Tein sikahyvää siitakesienirisottoa, jonka kuva on kökkö. Ja aloitin uuden projektin: juoksuohjelman. En viitsi kamalasti röyhistellä vielä tällä uudella harrastuksella, sillä olen melko varma, että jaksan toteuttaa ohjelmaa alle viikon. Mutta aloitettu on :)




Nokka kohti uutta viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti