maanantai 21. tammikuuta 2013

Hyvän mielen viikonloppu

Viikonloppu meni taas aivan liian äkkiä. Perjantaina olin illan töissä ja lauantaina oli aikainen herätys. Pikkuveli tuli minulle päiväksi hoitoon. Ohjelmassa oli muun muassa shoppailua, iiiiso lasti Arnoldsin herkkuja sekä uimareissu Rauhalahteen (ja hampurilaiset allasbaarissa). Ihan siis täyttä höpöstelyä..


Tämä ohjelmantäyteinen lauantai ajoi meistä muista mehut niin pihalle, että Nukkumatti kutsui jo kymmenen jälkeen. Sinne jäi tuparikekkerit ja James Bond-bileet. Oma sänky on paras paikka! Varsinkin, kun sunnuntaina oli aikainen herätys ja matka katsomaan pieniä karvaisia vauvoja. Paikan päällä odotti viisi kappaletta kolmeviikkoisia collien pentuja.. tui tui tui. Oli muuten ehkä maailman söpöimmät pennut (niinhän ne aina :) ) Kuvan nuori herra sitten aikanaan taitaa meidänkin huushollissa aikaansa viettää.. viikonloppulapsi.


Pienempiä iloja viikonloppuun mahtui myös. Aina ei sen tarvitse olla suurta ja ihmeellistä. Niinkuin esimerkiksi lenkkeily metsätiellä, hyvässä kelissä ja hyvässä seurassa. Mitä sitä ihminen muuta tarvitsee.. Koirakin saa juosta irtaallaan ja nauttia maaseudun rauhasta.



Ja hei.. lupaavasti alkanut kriminaalin urani autojen käynnistämisessä pihdeillä on ohi. Virtalukko on paikallaan ja toimii! Sen viiden ja puolen sadan sijaan remontti maksoi 45 euroa, kiitos lukkosepän. Miten nautinnollista voikaan olla se, että voi kääntää auton käyntiin avaimella, tuosta vaan!

Mukavaa viikon alkua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti