torstai 27. joulukuuta 2012

Joulutunnelmia

Joulun pyhät on takana ja ollaan Unnan kanssa palattu takaisin Kuopioon. Kohta pitäisi lähteä töihin.. Joulu meni hirvittävän äkkiä. Pitkä automatka vaatii aina veronsa ja seuraava päivä menee melkein lepäillessä. Oli kuitenkin mukavaa olla äitin luona ja viettää aikuisten joulua. Se oli kyllä melko perinteinen saunomisineen, syömisineen ja haudalla käyntineen.

Minä koristelin :)

Syömään!

Ruisleipää, mätiä, smetanaa ja sipulia, naaaams!

Ja hienosti pelasi Unna, niin.

Aattoillan paras lahja ja parhaat naurut.
Joulupäivä meni murehtiessa auton toimintaa, luotettava japanilainen kun päätti alkaa temppuilemaan. Virtalukko saatiin ruuvattua irti ja nyt auto käynnistyy (jos käynnistyy) pihdeillä. Käytiin ulkoiluttamassa Unnaa mökillä ja illalla mentiin Imatralle katsomaan koskinäytöstä. Oli aika hieno tuo talviversiokin! Aamulla sattui sukatkin vääriin jalkoihin.. tästä päivä jatkui sillä, että satutin selkäni, kun koira hyppäsi rappusissa sylistä pois. Unnahan pelkää kuollakseen tulla alas rappuja, ainakin satunnaisesti. Nytkin ei ollut mitään ongelmaa kipaista vinttiin luvalla tai ilman lupaa.. mutta alas ei voinut tulla kuin kantamalla. Sain onneksi yhtä lomalle ajattelemaani projektia eteenpäin. Tulostin edesmenneiden lemmikkieni kuvia kuvansiirtopaperille ja silitin niitä vanhaan lakanaan. Näistä olisi tarkoitus tulla päälliset sohvatyynyihin, kunhan ehtisi ompelemaan itse päälliset.

Joulupäivä alkoi näin.. tai siis illalla vasta huomasin..

... ja jatkui näin...

Nämä vähän auttoi murheeseen

Sisustustyynyprojekti

Tapaninpäivä meni jo lähtöä tehdessä.. ehdittiin sentään testaamaan isäntäväen uutta hienoa Cupsolo-kahvinkeitintä. Aika herkkua sillä sai aikaiseksi..

Maito-kahvi-kaakao-vaahtokarkki :)
Ihmeen hyvälle maistui, vaikka muki olikin mitä sattui.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti