torstai 22. marraskuuta 2012

Hurry up, burn out!

Edellisessä kirjoituksessa valittelin kiirettä kouluhommien kanssa.. no, ne ei ainakaan ole vähentyneet tässä parin viikon aikana. Lisäksi viime viikonloppu ja sen ympäryspäivät meni töitä tehdessä. Huilaaminen jäi siis aika vähälle. Viikko sitten kurkkukipu meinasi ottaa vallan ja monta päivää meni napsiessa särkylääkettä. Saa nähdä, milloin kroppa sanoo taas poks. Ehkä sitä sitten muistaa taas levätä...

Sain elämäni audiovisuaalisen sisällön vihdoin päivitettyä tälle vuosituhannelle, kun kahdeksan kilon leditelkkari saapui. Televisiota en tosin ole ehtinyt juurikaan avata. Onneksi viime viikonloppuna ehdin glögimukillisen kanssa nautiskelemaan kulttielokuva Top Gunista. Olen sen nähnyt ehkä noin miljoona kertaa.. ja joka kerta se on yhtä hyvä! :) Ja se musiikki... muistan joskus kuunnelleeni elokuvan soundtrackia C-kasetilta lähes kyllästymiseen saakka.

Alla viikon tai kahden satoa koulusta.. maalausta, savea ja moottoripyöriä, ylläri ylläri. Ja nyt viimeisimpänä sain aloitettua taidehistorian aikajana-projektin..

Maisemaa Neulamäestä

Voihan väsymys!

Some twisted bear/man-thing :)

Jo muinaiset roomalaiset..

Joulu alkaa uhkaavasti puskea lähemmäs ja joidenkin (lue: kaikkien!) mielestä on ok, että jouluvaloja aletaan ripustelemaan pihoihin ja parvekkeille. Radiossa soi tänään joululaulu (ja en puhu nyt Kotiviikateteollisuuden Adventista, sillä se on ihan ok soida). Söin toissapäivänä koulussa joulutortun ja siitä riehaantuneena leivoin illalla itse lisää. Ja join jälleen glögiä. Meinasin riehaantua lisää ja kaivaa jouluvalot itsekin esille. Hyi! Tätä se teettää, kun joulu on jo kaupallisesti esillä kesäkuussa.. meilläkin töissä joulutuotteet on olleet esillä jo kuukauden päivät. Niihin joulukuusiin ja paketteihinhan ehtii kyllästyä ennen oikeaa joulua. Se siitä aiheesta sitten.. vedän henkeä.

Höm?!

Mutta siis näähän on ihan eri juttu, eikö?

Mitäs muuta viikkoon? Taisin tehdä jotain muuta silloin, kun piti tehdä koulujuttuja.. kuten ommella ja askarrella. Ja laittaa höpöruokaa.. ja käydä keikalla. Kannattaa muuten tutustua tähän.. Embrace The Abandoned.

Loistopiru, heijastinavaimenperä kierrätysmateriaalista

Omnomnom, savulohi-halloumisalaatti

Embrace The Abandoned

1 kommentti:

  1. Hienoa Suvi! Tasokasta musiikkia mainostat täällä näköjään. ;) Tykkään muuten pirusti tuosta sun savityöstä.

    VastaaPoista